Statiune de ski Kaprun - Zell Am See

Între schiori, Kaprun este cu siguranta una din statiunile de schi cele mai populare din Austria, situat în lac natural deosebit, la poalele munţilor şi Schmittenhöhe oraş gheţarul Kitzsteinhorn din Kaprun, şi care poartă numele oficial Sportregion Europa.
Ea are meniu mai variat decât global 132 pârtiile de schi km în trei centre complementareKitzsteinhorn, Maiskogel şi Schmittenhöhe din principalele centre de Kaprun şi Zell am See. Cu câţiva ani în urmă, nu a fost construit un lift modern - ll Gletscherjet, pentru a asigura transportul rapid, comod şi sigur la gheţarul în Centrul de Alpine. Pentru iarnă, o nouă 6-scaun Kristallbahn locul de ridicare de la Centrul de Alpine pe Krefelder Hut. StaţieAltitudine de sus a ascensorului 3029 m deasupra nivelului mării garantarea ninsoare de înaltă calitate, nu numai în sezonul de schi clasic, dar chiar şi cel mai mare parace de vară.
Direct de mai sus, Zell am See se extinde până la zona de schi de pe Muntele oferindSchmittenhöhe bine ajustat 77 km pârtii de schi la toate nivele de dificultate, dar de căutare pentru sportul de schi în primul rând din cauza concentraţii mari de pârtii de schinegre provocatoare în cap cu o Trassabfahrt lungime de 4 km şi 900 m. Nu-se încheiesezonul de schi pentru zona de schi în Austria, prima lansată la gheţarul Kitzsteinhorn în furnizarea de 40 km predominant moderată a cerut o mai moale linii. Maiskogel suprafaţă mai mică, în Kaprun cu 15 de km de linii este potrivit pentru incepatori si familii cu copii mici.