Hotel Steiger KG Neukirchen Province of Salzburg Austria

Localitatea Neukirchen se gaseste in regiunea Wildkogel - Neukirchen Bramberg din provincia Salzburg. Aceasta localitate este situata la 856 m deasupra nivelului marii si are o populatie de 2900 locuitori. Localitatea se gaseste la poalele muntelui aproape de partiile de ski.
In Neukirchen gasiti un lac unde in perioada de vara se amenajeaza o plaja pentru cei care doresc sa faca baie, pentru sporturile de iarna sunt amenajate mai multe partii de ski, gasiti mai multe restaurante, un muzeu si mai multe parcari interioare.
Hotelul Steiger KG este un hotel de 4 stele care dispune de multe facilitati.
Servicii: oficiu de primiri, vorbitor de limba engleza, internet, serviciu de curatenie, puteti achizitiona ski pass direct din hotel, statie de autobuz in apropierea hotelului, transport gratuit pentru skiori, zilnic se primeste presa internationala.
Recreere: baie de aburi, inchiriere bicicleta, sauna si masaj, sala de dans, jocuri de table, tenis in aer liber si jacuzzi.
Facilitati aditionale: lounge bar, TV in camera, gradina, seif depozitare valori, se accepta animale de companie, tratamente cosmetice, lift, loc de parcare, restaurant, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, sala de wellness, loc de depozitate skiuri.
Hotelul este potrivit pentru familii, persoane cu handicap (exista facilitati in acest sens), persoane in varsta, persoane aflate in calatorii de afaceri, persoane alergice.
Facilitati de masa: se poate opta pentru pensiune completa, demipensiune sau numai mic dejun.Se pot servi mese sanatoase din produse naturale, bucatarie internationala, specialitati autentice din regiune, mancare organica.
Facilitati de cazare: 100 camere single, 8 camere duble, 29 de camere cu mai multe paturi, 7 suite, 8 apartamente de vacanta si 3 case de vacanta.
Preturile variaza intre 40-70 euro/zi in functie de perioada si de facilitatile de masa alese.