Austria paradisul schiorilor

La poalele Alpilor se află ţara de munte numita Austria. Zapada si multele vârfuri de munte transforma un concediu in Austria intr-o vacanta de schi fermecatoare în paradisul de zăpadă şi de aventură. Acest amestec perfect de frumusete pitoreasca şi terenuri aventuroase montane are ceva de oferit pentru toată lumea. Este uşor să pierzi notiunea timpului şi să uitaţi de problemele din viaţa de zi cu zi în timp ce schiezi pe partiile lungi si bine amenajate si alergi prin zapada pe care o găsiţi din abundenţă în Austria. Este un loc plin de ghetari magnifici şi frumosi, vai, podgorii şi lacuri. Cu astfel de frumusete din abundente, ninsoare blânda care umple pârtiile pentru iubitorii de schi din toată lumea este greu sa te intalnesti in multe locuri.
Vacanta de schi in Austria au multe de oferit. Statiunile sunt echipate cu o mulţime de facilităţi pentru a se asigura că vacanta turistilor este confortabila şi interesanta. Pentru schiorii cu experienţă sau amatori care doresc doar să te distrezi, aceste staţiuni au planificate pachete speciale pentru toata lumea. Sunt amenajate atat parti domoale pentru incepatori cat si partii mai abrupte pentru schiorii avansati. Scutere de zăpadă, biciclete, placi de snowboard sunt doar câteva dintre facilităţile cele mai populare disponibile. Austria este o tara care are si multe lacuri. Apele lacului Worthorsee deţin o mulţime de atracţie pentru turişti. Iubitorii de apă pot alege pentru a vizita unul dintre cele multe lacuri în Austria pentru sporturi nautice, înot sau doar o plimbare linistita pe malul lacului. Alte atractii pe care Austria le ofera includ Parcul Naţional Hohe Tauern şi peşterile din Dachstein în care temperaturile pot fi cu mult sub zero grade chiar si vara.
Austria joacă rolul de gazda gazdă pentru multe concursuri internaţionale de schi şi snowboarding. Mai mult decât atât un concediu pentru schi acum nu mai este limitat doar la schi. Azi staţiunile ofera opţiuni pentru o viaţă de noapte incitantă.