Vacanta la ski in Obertauern, Austria

Cautati o vacanta de iarna in Austria inainte de luna decembrie sau mai vreti o mica vacanta de ski la inceput de mai? Obertauern este una din statiunile de ski din Austria in care zapada este garantata din noiembrie pana in mai. Asadar puteti deja sa va faceti rezervare pentru o vacanta in Obertauern.

Statiunea Obertauern se gaseste in minunata lume a muntilor din regiunea Salzburg la cote intre 1630 şi 2313 m. Statiunea este dotata cu 1 telegondola si 19 telescaune. Aici se gasesc peste 100 km de partii de ski o parte iluminate astfel incat se poate skia si noaptea. Statiunea mai este dotata cu mai multe cluburi de wellness si fitness de care va puteti bucura dupa lasarea intunericului.

Nu lasa iarna sa se apropie. Daca vrei sa beneficiezi de tarife bune este cazul sa te gandesti deja la o rezervare pentru vacanta ta de la iarna.

Deschiderea oficiala a sezonul de ski incepe la data de 17 Noiembrie si de mai bine de 20 ani festivitatile de deschidere se bucura de participarea unor personalitati din lumea sportului german si austriac: Franz Beckenbauer, Uwe Seeler, Erich Ribbeck şi Zimmer Werner.

Daca vrei sa petreci vacanta de iarna in Austria la pret scazut iti recomand cu caldura sa vizitezi site-ul de travel TRM EUROPE unde poti gasi din cele peste 1.500.000 oferte de travel aproximativ 10.000 oferte de ski pentru Austria. Preturile practicate de agentiile de Travel care fac parte din TRM EUROPE pot sa fie in unele cazuri si cu 20-25% mai mici decat cele practicate de agentiile de profil din Romania. Dupa completarea formularului de inscriere vei avea acces la peste 1.500.000 oferte de travel, cea mai mare baza de date cu oferte de turism din Europa.