Ski pe ghetarul Kaunertal din Austria

Ghetarul Kaunertal este cunoscut ca un loc de ski pentru skiorii experimentati. Daca sunteti in cautare de partii de ski cu zapada naturala atunci statiune Kaunertal este ceea ce cautati. In statiunea Kaunertal se gasesc peste 54 km de partii de ski amenajate la cele mai inalte standarde.

In continuare va prezentam cateva avantaje ale statiunii de ski Kaunertal – Fendels:

- zapada garantata din octombrie pana in iunie;

- placerea de a ski ape pantele unui ghetar cu partii bine amenajate si dotate cu suficiente telescaune si teleskiuri;

- 54 km de partii de ski dotate la cele mai inalte standarde;

- cea mai buna zona din Alpi pentru snowboarderi;

- copii cu varsta de pana la 10 ani transport gratuit cu conditia sa fie insotiti de un parinte;

- bilete de 6 zile pentru toate instalatiile de telescaun si teleski de pe ghetarii Pitztal şi Rifflsee;

- Persoanele varstnice cu varsta peste 80 ani au gratuitate la mijloacele de transport in comun si instalatiile de ski;

Linistea si mediul natural fantastic fac din statiunea de ski Kaunertal sa fie una dintre cele mai atractive statiuni de ski din Austria pentru familii.

Scolile de ski din Kaunertal sunt renumite in toata Europa pentru calitatea monitorilor care se ocupa de instruirea celor care vor sa deprinda arta skiatului.

Daca doriti o vacanta de vis in Kaunertal la pret redus va recomand sa vizitati site-ul TRM EUROPE unde gasiti peste 1.500.000 oferte turistice din intrega lume din care peste 10.000 oferte pentru statiunile de ski din Austria. Completati formularul de inscriere si dupa logare aveti acces la toata baza de date cu vacante de vis iar preturile practicate pot fi si cu 20-25% mai mici decat cele practicate de agentiile de travel din Romania. TRM EUROPE are filiala si in Romania iar contul dvs de pe site va fi in limba romana. Merita sa incercati. Nu va costa nimic acest lucru.