Schi in Bad Kleinkirchheim, Austria

In zonele de schi din Carintia, Bad Kleinkirchheim şi Sf. Oswald veţi fi întâmpinaţi cu 25 teleschiuri moderne, 23 cabane de schi şi 103 km de pârtii perfect îngrijite.

Zonele de schi Bad Kleinkirchheim şi Sf. Oswald se gasesc la cotele 1100 şi 2055 metri deasupra nivelului mării. Aceasta locatie spectaculoasa organizeaza si o etapa din Cupa Mondiala de Schi. Este dotata cu peste 800 tunuri de zapada, ceea ce garanteaza prezenta zapezii pana tarziu in luna Aprilie. Cumparand un ski pass de o zi puteti sa aveti distractia asigurata fara problema.

Descrierea zonei de schi Bad Kleinkirchheim şi Sf. Oswald:

100 km de partii de schi pregatite;

18 km de partii de schi pentru incepatori;

77 km de partii de schi pentru avansati;

8 km de partii de schi cu grad de dificultate ridicat;

4 telegondole;

6 telescaune;

cursuri de schi;

locuri special amenajate pentru incalzire s.a.

Aerul curat de munte si zapada moale si pufoasa sunt incluse!

Bad Kleinkirchheim este regiunea de unde provine legendarul schior austriac Franz Klammer. Traseul lui preferat de coborare este cuprins intre Kaiserburg şi Sf. Oswald din Carintia frumoasa si insorita. Una dintre partiile pe care se desfasoara etapa de Cupa Mondiala poarta si numele marelui schior. Daca doriti sa schiati alaturi de acest mare campion si de alti campioni de schi pe care Austria ii are trebuie sa faceti o vacanta de iarna in Bad Kleinkirchheim si puteti avea aceasta sansa.