Statiunea de ski Aflenzer Burgeralm - Austria

Statiunea Aflenzer Burgeralm se gaseste in regiunea Styria care este una dintre cele mai frumoase regiuni montate din Austria. Regiunea Styria este amplasata intre Dachstein si Weinland (regiunea vinului).

Statiunea Aflenzer Burgeralm este amplasata la cota 800 - 1810 m deasupra nivelului marii. In aceasta statiune copii se pot bucura de scoli de ski si snowboard iar adultii de partii de ski cu zapada naturala. Statiunea dispune de 16 km de partii de ski de cea mai buna calitate, o telegondola, 2 telescaune si 3 teleski cu ajutorul carora va puteti deplasa pe munte.

Chiar si iubitorii de natura se vor simti foarte bine aici. Ghizii autorizati din aceasta regiune organizeaza pentru cei mai putin pasionati de ski mai multe drumetii montate pe diverse trasee din aceasta regiune.

Alte activitati care se pot face in aceasta statiune de ski austriaca sunt patinajul, plimbarile cu saniile trase de cai din care puteti admira peisajele minunate acoperite de zapada.

Centrul de sanatate din Aflenz este dotat cu solar si in plus va poate oferii o multime de masaje si tratamente dupa o zi petrecuta pe partii.