Vacanta de schi in regiunea Tirol

Dacă sunteţi un pasionat de schi, apoi imaginile din Austria sunt, probabil, toate acoperite cu zapada munti pe care le-ar place să exploreze. Deşi există o mulţime de oraşe magnifice de a explora în Austria, cum ar fi Viena şi Salzburg, muntii de zapada sunt plafonate cu siguranta loc pentru a merge dacă sunteţi interesat în sporturile de iarnă. Regiunea Tirol, situat în partea de vest a Austriei, are un număr de înzăpezite diferite pe care le pot vizita, aşa pachet de până echipamentul de zăpadă şi de a începe explorarea.

Kitzbühel Regiunea

Aceasta zona este deservită de către staţiunile de Kitzbühel, Reith, Kirchberg şi Aurach. Este o regiune variat, cu schi disponibile pentru toate nivelurile de experienta. În 1930, "Cursa Hehnenkamm", a avut loc în acest domeniu pentru prima dată, şi a plecat să devină una dintre cele mai râvnite titluri din circuitul masculin Cupa Mondială. Cursa la vale pe "Streif" nu este nimic spectaculos de scurt. Dacă aţi urmărit cursa, puteţi încerca termen pentru tine, decat inainte de eveniment Cupa Mondială.

Ischgl Regiunea

Regiunea Ischgl este aproape de frontiera din Elveţia, şi, recent, a fost legat, împreună cu zona de schi Samnaun pentru a forma un imens teren de joaca pentru sporturi de iarna. De schi Silvretta Arena Fun şi Sport sa dovedit a fi una dintre cele mai faimoase schi şi snowboard destinaţii, şi aproape orice tip de sporturi de iarnă pot fi satisfăcute în acest domeniu. Cele mai multe dintre schi este între 2.000 şi 2872 de metri, ceea ce înseamnă că versanţii nordici sunt acoperite de zăpadă de până la 7 luni ale anului. Zona Ischgl este, de asemenea, renumit pentru plăcerile sale de apres-ski, cu festivităţile de sfârşit de sezon a deveni un magnet pentru celebrităţi şi de iubitorii de partid din întreaga lume. Concertele sunt organizate pe Idalpe, care este in jur de 2.300 de metri deasupra nivelului mării, şi în timpurile recente bine cunoscute efectuează, cum ar fi Jon Bon Jovi, Enrique Iglesias şi pisoi Atomice au jucat.

Seefeld Regiunea

Aceasta zona a devenit un fel de paradis un schior cross-country, cu evenimente nordice pentru Jocurile Olimpice de Iarnă fiind găzduite aici, în 1964 şi 1976, Nordic Ski Campionatul Mondial în 1985 şi Cross-Country Cupa Mondiala de schi în 1999. Deci, dacă schi nordic este pasiunea ta, puteţi vizita Seefeld si sa stie ca te schi pe trasee fel ca unele dintre cele mai bune din lume de cross-country schi. Seefeld este situat în cea mai mare rezervaţie naturală din Austria, şi este un fermecător sat situat la o altitudine de 1200 de metri.

Stubaital Regiunea

V-aţi dorit vreodată să încercaţi de schi de pe un ghetar? Apoi, vizitaţi Stubaital, care conţine cea mai mare zona de schi pe gheţar din Austria. Exista peste 70 km de pârtii deservite de 22 de ascensoare, şi se poate schia tot timpul anului. Stubaital oferă, de asemenea, cel mai lung turneu alpin de mare în jos, în Austria, cu numeroase evenimente stabilite împotriva spectaculos Alpii Stubai. Există, de asemenea, un parc de distracţie extins concepute pentru snowboarderi, cu ţeavă trimestru, de masă, projump, coloanei vertebrale şi o conductă de jumătate.

Sölden-Ötztal Regiunea

Această zonă de schi are o mare variaţie în înălţime, acoperind de la doar 1400 de metri deasupra nivelului mării până la 3,249 de metri. Sezonul se deschide la mijlocul lunii octombrie, cu primele evenimente, atât în ​​Cupa FIS Alpine Skiing Mondial şi Cupa Mondială FIS snowboard. Deci, dacă doriţi să proba de clasă mondială funcţionează inconjurata de culmi maiestuoase de 3.000 de metri, vizita Arena Ötztal.

Regiunea Zillertal

Mayrhofen este inima plină de viaţă din Zillertal. Zillertal este o vale parte largă, care acoperă peste 1.000 de kilometri patrati. Ai putea petrece tot sezonul de schi în acest domeniu, şi niciodată nu se plictisesc, cu peste 589 km de pârtii şi 173 de teleschiuri de a alege de la.