Unde sa stai in vacanta de schi din Austria

Austria este o destinatie de vacanta foarte popular printre oamenii care caută pentru vacanţa de activitate. Peisajele sale uimitoare atrage inapoi ani de vacanţă factorii de decizie de an, la alegerea sa fantastică de cabane de schi self catering şi apartamente. Case de vacanţă de închiriere au devenit extrem de popular în Austria, cu mulţi turişti aleg să închirieze direct de la proprietarii de acasă.
Austria este renumita pentru schi de iarnă în Alpi şi în prezent mulţi producători de vacanta reveni in vara pentru plajă pe malul lacului. Acesta este, de asemenea, o ţară de mare traditie si cultura şi mulţi turişti inchiria apartamente self-catering pentru o pauză în oraş. Ei au găsit că, prin inchirierea de sine cabana de schi de catering sau un apartament în Austria, care le dă libertatea de a trăi şi de a explora zona ca localnicii. Ei văd Închirieri vacanţă ca o baza buna pentru o vacanta de relaxare pentru cupluri sau o vacanţă de familie.
Viena este capitala Austriei şi are o arhitectura uimitoare. Factorii de decizie de vacanţă sunt acum noroc că unele dintre aceste apartamente sunt acum disponibile în concediu directe. Apartamente de vacanta sunt disponibile pentru închiriere direct de la proprietarii lor de la Viena. Închirierea le permite oamenilor de pe vacanta, pentru a gusta cultura oraşului şi a vieţii muzicale. Există o varietate mare de arhitectura uimitoare şi de a face frumos la Viena un oraş extrem de interesant şi popular pentru a vizita.
Pentru acei oameni care nu cauta pentru city breaks, închirierea unei cabana de vacanţă de schi sau apartament în Tirol sau Salzburg, le va da o şansă mare de a se bucura de sporturile de iarnă şi de unele dintre cele mai frumoase peisaje din Austria. Există o bună selecţie de apartamente de vacanta si cabane de a alege şi de localnici sunt renumite pentru ospitalitatea lor şi de primire călduroasă. Ei fac turistii sa se simta bineveniti si la domiciliu în ţara lor de minunata. Indiferent de perioada din an, turiştii sunt de a găsi cazare de calitate vacanţă în Austria pentru a se potrivi oameni de toate vârstele, interesele şi abilităţile.
Pentru cei care caută vacanţe de mers pe jos nu e greu un loc mai bun decât Austria. Această activitate vreme calda devine un joc la nivel naţional în aer liber a îmbrăţişat o dată munţii şi văile sunt în floare. O reţea de bine marcate de mers pe jos trasee de vanturi, prin unele dintre cele mai bune din Austria regiunile alpine de agrement, inclusiv a celor marcate ca scaun împingere prietenos şi alţii ca scaunul cu rotile accesibile. De-a lungul toate rutele toate sunt cabane de vacanta si apartamente self catering disponibile pentru inchiriere.
Mancarea traditionala este una dintre cele mai importante de a vizita Austria, cu toate acestea, există, de asemenea, multe feluri de mâncare delicioase alte gura disponibile. Unul dintre marile avantaje de şedere într-o cabana de schi sau apartament de vacanţă este libertatea de a experimenta bucataria locala. Populare feluri de mâncare includ platou backstube - medalioane de carne de porc cu usturoi, cu cartofi Rosti, sau kaiserschmarren - o omleta cu stafide şi compot de prune. Un favorit real este Mohr IM hemd, o budinca de ciocolata delicioasa intr-un sos de ciocolata.
Alimente austriac poate fi delicată, cu influenţe italiene, în sud şi maghiară la nord, şi o gamă largă de brânzeturi bune locale. Austria are, de asemenea, o gamă largă de beri şi acum începe să dezvolte o reputaţie de vinuri bune locale.
Nu este de mirare că oamenii se întoarcă la an la an în Austria, vacanta lor şi bucuraţi-vă de aroma adevărată a vieţii locale stau într-o cabana de schi de vacanţă sau un apartament self-catering.
Alimente austriac poate fi delicată, cu influenţe italiene, în sud şi maghiară la nord, şi o gamă largă de brânzeturi bune locale. Austria are, de asemenea, o gamă largă de beri şi acum începe să dezvolte o reputaţie de vinuri bune locale.