Statiuni de schi din Austria

Dacă preferaţi un sat de schi pentru a fi atractiv, mai degrabă decât de mare, uita-te apoi nu mai mult de Austria. Biserici atractive ceapa bombat; pătratele din sat şi restaurante mari de munte sunt cele mai bune ceea ce unii la schi în Austria. Spre deosebire de unele statiuni franceze localnicii sunt prea prietenos. Multe dintre hoteluri au fost în aceeaşi familie de generaţii şi aceste familii foarte mândri în serviciul pe care îl oferă. Linii de schi clienţii par să scadă în a doua tabere principale atunci când vin la cazul în care cel mai bun de a schia, cei care preferă Austria, în Franţa şi vice-versa. Cei din tabara Austria, ne spune că este calitatea de hoteluri şi de servicii şi apres schi care face diferenta pentru ei. Evaluarea stele a hotelurilor nu reflectă o pensie de serviciu chiar si simplu va avea mare serviciu. Multe dintre * 4 şi chiar unele din hotelurile de 3 * au zone foarte inteligente spa, deşi în adevărate costume de baie in stil austriece nu sunt uzate. Cabane de catering nu sunt atât de larg disponibile, deşi putem oferi o alegere bună în St Anton. Acest lucru, combinat cu energia şi vigoarea de schi après alimentat alcool, în multe statiuni de acest lucru începe la mijlocul după-amiază şi desfăşoară în bine după cele mai multe picioare schiorii pot lua, Împreună, acestea fac din Austria, o alegere naturală pentru mulţi, de fapt, pentru nimic altceva mulţi vor face.
Spre deosebire de Franţa, în domeniile de schi din Austria sunt în principal, pe pajişti, care în vara sunt: ​​Ei bine, am văzut toate Sound of Music! Deci, adâncimi mari de zăpadă nu sunt atat de necesare, atunci când este acoperind iarba, mai degrabă decât stâncile uriaşe de restul de Alpi. Văile împădurite delicate sunt mult mai atrăgătoare decât vârfurile montane abrupte pentru începători şi schiori timide intermediare. Vremea rece de la est se asigură că Austria, devine mai mult decât cota care îi revine de zăpadă deosebit de evidentă în ultimii ani, când Austria a avut unele dintre cele mai bune condiţii de schi din Alpi. Atunci când este zăpadă la concediu sale cele mai bune de schi din Austria ia într-adevăr ceva bătaie.
Ne-ar recomanda nici un schior care nu a fost încă schiat în Austria pentru a da o încercare, dacă sunteţi un schior pasionat, care ii place pentru a acoperi o mulţime de kilometri în fiecare zi şi vă place statiuni de mare, puteţi găsi unele dintre staţiunile mici şi un pic pe dimensiunea redusă în comparaţie cu zona de mare legat în Franţa, singura excepţie la aceasta este zona de schi Arlberg, acest lucru include St Anton, Lech Zürs şi. Aceasta este o mare zona de schi, care, în retrimis de ani a avut unele dintre cele mai bune condiţii de schi extrem. St Anton este la 1305m, cu cea mai mare de schi, la 2811m ne gândim cel mai potrivit pentru schiorii avansati si intermediar, dar pante pepinieră sunt chiar în oraş pentru incepatori.
Conducătorilor auto să aibă un timp mai usor decat in foarte multi turisti francezi Statiune de schi, drumurile sunt rapide şi abordarea statiunile de schi sunt întotdeauna pe valea podea, astfel încât nici o pretenţie abrupt până la staţiunile de schi. Clienţii săi haioase, par întotdeauna plăcere de a conduce în Franţa, dar nu şi Austria? De ce eu nu ştiu, aceasta ia aproximativ 10 până la 11 ore pentru a conduce de la Calais la Val d'Isere, dar Calais la St Anton, în Austria, este doar de peste 9 ore.
Bilete de avion ieftine sunt acum disponibile pentru mai multe aeroporturi, atât în ​​Austria, Germania şi Elveţia, prin Marea Britanie, Linia de schi au o multime de contacte cu hotelierii pentru a vă ajuta să sunaţi-ne meci un bilet de avion ieftin, cu un hotel, se poate aranja, de asemenea, transferuri private de la aeroportul de sosire multe la staţiune, putem obţine chiar şi o limuzina întins, dacă doriţi să ajungă în stil.