Calatorie in Austria la schi

Schiul este cel mai popular sport, printre turisti si de multe ori un motiv pentru a face lor de călătorie Austria. Austria este o destinaţie, care este invadat de vizitatori tot timpul anului, dar iernile abundă cu numărul de oportunităţi pentru sporturi de iarna, schi care este cel mai popular. Unul uita la harta de Austria şi clar de faptul că o mare parte din această ţară este o parte din lanţuri muntoase Alpi, binecuvântându-l cu frumusetea uimitoare, lovind lanţuri muntoase care rezultă în oportunităţi ample pentru efectuarea schi, drumeţii, şi snowboarding. Frumuseţea ţării uimitoare, ghetari, lacuri si aer curat au un cuvânt de spus mare în a face Austria, o destinatie primitoare pentru turişti.
Astăzi, Ski a devenit astfel o remiză de mare pentru vizitatori în Austria, dar popularitatea de schi datează din istoria Austriei prea. Se merge chiar mai departe, un cetăţean austriac, nu poate fi considerată ca un austriac adevărat, dacă nu are iubire şi ambiţie pentru schi. Printre multe regiuni de schi punctate de pe harta Austria, regiunea Arlberg, cu Sf. Anton sau Austria Superioară cu Radstadt oferi unele dintre cele mai bune statiuni de schi din Austria. Austria de călătorie se poate dovedi a fi o poveste complet cu zăpadă, dar tot în jurul valorii de timpul de vizita se pot face toate diferenta. Sezonul de schi începe de la începutul lunii decembrie cu durată de până la sfârşitul lunii martie. Mijlocul lunii ianuarie este cel mai bun timp pentru schi, care este, de asemenea, cea mai rece perioada a anului. Sezonul de vârf este de 25-2 decembrie ianuarie, dar nu cele mai bune ori pentru schiorii profesionişti avansate, aceasta devine destul de aglomerat si congestionate.
Austria Travel înzestrează vizitatori, cu o experienţă magică, cu munţi acoperiţi de zăpadă, pante sale, Apres-ski şi austriac "Gemuetlichkeit". Din industria turismului austriac, turism sporturi de iarnă este acum o industrie de miliarde de euro, cu multe din oraşele de a deveni locuri turistice înfloritoare. De schi din mai multe sporturi de iarnă este cel mai popular şi Austria are un număr foarte mare de statiuni de schi de catering la nevoile turiştilor. Unul va veni într-o serie de mici statiuni de schi de mărime medie, desi nu la fel de impresionant ca în Franţa şi Elveţia. Încă statiunile austriece sunt foarte populare, deoarece acestea sunt mult mai accesibile, dar foarte confortabil, confortabil, si foarte important mai puţin predispuse la turismul de masă. Există multe bine cunoscute statiuni de schi diferite, atrage turişti din aproape peste tot.
Satele austriece s-au modificat în staţiunile de schi, astfel, nu a apărut necesitatea de a crea noi statiuni de schi artificiale. Astăzi, turiştii ajunge să se bucure de schi în atmosfera locală a satelor împreună cu lifturi moderne, de înaltă tehnologie şi de circulaţie, punând cu Rush turistică în creştere. Standard de facilităţi de schi din ţară este foarte mare, foarte bine organizat, bine îngrijiţi şi cu toate tipurile de transport disponibile. Chiar şi văile sunt conectate unul la altul şi să nu fi surprins dacă începeţi într-o vale şi ajung la un alt. Cu atât de multe piese şi lifturi cu privire la oferta, cele mai multe ori, se simte scurt de zile pentru a vedea totul.
Austria joacă chiar gazdă la numărul de schi şi concursuri internaţionale de mare snowboarding. Mai mult, sărbătorile de schi acum nu mai sunt limitate doar la schi. Astăzi, statiuni de schi mai multe şi mai oferă opţiuni de viaţa de noapte interesantă, partidele şi alte activităţi distractive de asemenea. Este nu numai frumoase statiuni de schi, dar, de asemenea, reputate şcoli de schi şi instructori din ţară sunt bine cunoscute. Nu sunt instructori de schi excelente şi cea mai bună parte lecţiile sunt în limba engleză. Austria este perfect pentru schiori, nu numai profesionale, ci pentru incepatori ca pistele de schi sunt create pentru toate nivelurile de dificultate.