Sf. Anton Arlberg din Austria: un paradis pentru iubitorii de schi

Dacă sunteţi un iubitor de schi, există statiuni celebre de schi din toată lumea. Dupa marimea statiunilor si numarul de turisti care le viziteaza Franta, Austria, Elvetia si Japonia sunt cu siguranta cele mai bune patru destinatii pentru iubitorii de schi.

In acest articol vom scrie cateva cuvinte despre statiune de schi St Anton Arlberg din Austria, un paradis pentru schiori.

Austria este o tara celebra pentru muzica si compozitorii sai dar este la fel de celebra si pentru statiunile ei de schi. Austria este acoperita in proportie de 62% de muntii Alpi, locul ideal de schi din Europa. Apropo daca sunteti incepatori in statiunile austriece gasiti cei mai buni profesori de schi din intreaga Europa.

Din cauza schimbarilor climate iarna care incepea de obicei in Austria la sfarsitul lunii octombrie acum incepe la sfarsitul lunii noiembrie dar acest lucru nu constituie o piedica pentru impatimitii de schi. In Alpi in acest moment exista peste 70 zone de schi in care se gasesc peste 800 de statiuni de schi. Se gasesc peste 3500 telecabine si 22000 km partii de schi.

Sf. Anton Arlberg din Austria este una dintre aceste renumite statiuni de schi de nivel international care primeste anual vizita a mii de turisti care vin aici pentru zapada din aceasta zona care este foarte apreciata.

Accesul spre Sf. Anton Arlberg se face relative usor atat cel auto cat si cel pe calea ferata.